top of page
Stave gård
Velkommen til Stave Gård!
Utleie av ferieboliger med havutsikt og nær beliggenhet til flotte fiske- og naturopplevelser på vakre Lista i Farsund kommune. Vi holder åpent hele året og ser frem til å høre fra dere.
 
IMG_3019.jpg
ABOUT

 

OM STAVE GÅRD

Stave Gård drives av Asta og Erling Tore Abrahamsen. De bor slev på gården som er lokalisert nært de fleste attraksjoner Lista har å by på. Her er du omringet av det det flotte lyset som har gjort Lista kjent som Norges svar på Skagen og kan nyte spektakulære solnedganger fra panoramautsikten til boligene. Lista Fyr ligger bare en turløype unna. Her finner du våtmarkssenter, fuglestasjon og turistkontorLista har også milevis med strender – perfekt for bading, surfing (besøk Lista Surfing for kurs og leie av utstyr), kiting og fuglekikking i Sørlandets eneste våtmarksområde. Området har mange fine og oppmerkede turstier der du bla. kan oppleve krigshistorien på Nordberg Fort og se eldgamle helleristninger på Penne.  Rett nedenfor gården ligger det åpne havet ut mot Nordsjøen med jevnt over gode fiskeforhold fra båt.

Asta Abrahamsen
pappa_redigert.jpg
ROOMS

 

BOLIGENE

Stave Gård har ca. 100 sengeplasser fordelt på flere typer boliger. Her er også et konferanserom som kan leies til møtevirksomhet/selskaper og et eget «fiskerom» hvor du kan rense og tilberede dagens fangst fra havet. Alle boligene har følgende fasiliteter: innlagt vann, strøm, balkong/terrasse, garasje/parkeringsplass, båt med båtplass, Wi-Fi, parabol, hagemøbler, grill, kjøkken, kjøleskap, fryser, kaffetrakter, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, barnestol, barneseng, støvsuger og vaskemaskin. Du må gjerne ta med kjæledyret men røyking må foregå utendørs. Under menyen BOLIGENE, kan du se de forskjellige boligtypene vi har å tilby. 

GALLERY

 

BILDER

VÅRE TJENESTER

Contact
bottom of page