Velkommen til Stave Gård!
Utleie av ferieboliger med havutsikt og nær beliggenhet til flotte fiske- og naturopplevelser på vakre Lista i Farsund kommune. Vi holder åpent hele året og ser frem til å høre fra dere.
 
 

 

OM STAVE GÅRD

Stave Gård drives av Asta og Erling Tore Abrahamsen. De bor slev på gården som er lokalisert nært de fleste attraksjoner Lista har å by på. Her er du omringet av det det flotte lyset som har gjort Lista kjent som Norges svar på Skagen og kan nyte spektakulære solnedganger fra panoramautsikten til boligene. Lista Fyr ligger bare en turløype unna. Her finner du Lista Våtmarkssenter, Lista fuglestasjon og turistkontor. Lista har også milevis med strender – perfekt for bading, surfing, kiting og fuglekikking i Sørlandets eneste våtmarksområde. Området har mange fine og oppmerkede turstier der du bla. kan oppleve krigshistorien på Nordberg Fort og se eldgamle helleristninger på Penne.  Rett nedenfor gården ligger det åpne havet ut mot Nordsjøen med jevnt over gode fiskeforhold fra båt.

 

 

BOLIGENE

Stave Gård har ca. 100 sengeplasser fordelt på flere typer boliger. Her er også et konferanserom som kan leies til møtevirksomhet/selskaper og et eget «fiskerom» hvor du kan renske og tilberede dagens fangst fra havet. Alle boligene har følgende fasiliteter: innlagt vann, strøm, balkong/terrasse, garasje/parkeringsplass, båt med båtplass, Wi-Fi, parabol, hagemøbler, grill, kjøkken, kjøleskap, fryser, kaffetrakter, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, barnestol, barneseng, støvsuger og vaskemaskin. Du må gjerne ta med kjæledyret men røyking må foregå utendørs. Under menyen BOLIGENE, kan du se de forskjellige boligtypene vi har å tilby. 

 

 

BILDER

VÅRE TJENESTER

 

© 2023 by Anton & Lily. Proudly created with Wix.com

Tel: +47 383 97 321

KONTAKT OSS

Nordbygdveien 78, 4560 Vanse, NORWAY

E-mail: erling.tore@brahamsen.com

  • Black TripAdvisor Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now